" />" />" />" />" />" />

N e jucăm învățăm, 
ne jucăm!

Telis Ro Special deschide din acest an cursuri de mentorat.

De ce mentorat?

Încă din 2013 „mentorez” studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației în cadrul parteneriatului dintre Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” și Departamentul  de Psihopedagogie specială.


Întrebări:
Cum se stabilește partea practică?

  • La înscriere se stabilesc, în funcție de orele mentorului disponibile, care vor fi orele de prezență fizică în cabinet  a cursanților.
  • Se vor lua în calcul și orele disponibile ale cursantului.Cum va fi parcurs programul de mentorat?
  • În fiecare zi de luni a săptămânii vei primi pe email (în a doua parte a zilei) materialele - cursul, filme cu o cazuistică specială ce se vor discuta. În cazul pachetului 1 se vor discuta și ședințele observate fizic în cabinet. Acest lucru se va desfășura timp de 10 săptămâni. În timpul tău liber alocat studiului vei parcurge temele săptămânii, apoi  la sesiunea online live discutăm orice situație concretă legată de tema săptămânii.
Când vor fi sesiunile live?

  • Sesiunile live online se desfășoară în fiecare zi de vineri de la ora 14.00 sau de la ora 18.00. Ora acestora se stabilesc la înscriere. Durata lor fiind de 1oră și 30 minute.
Când începe programul?

  • Demarăm programul din 1 iulie și finalizăm cele 6 module in 10 săptămâni pe parcursul cărora se vor desfășura și cele 10 ședințe on line și 10 ședințe fizic în cabinet, astfel vom finaliza module în data de 10/17 septembrie. 
Care sunt costurile programului de mentorat?

  • Programul format din 10 cursuri (video și PDF), 10 sesiuni live a câte 1,5 ore, materiale, fișe, sesiuni private legate de cazuistică - preț 500 RON. Aceste beneficii sunt individuale, dacă se formează o grupă aceasta nu va avea componență limitată.  Toate cele menționate la pachetul 1  plus 10 sesiuni în format fizic în cabinetul Telis Ro Special pentru maxim 10 persoane, acesta având un cost de 800 RON. 
Pot plăti în rate?

  • Se poate plăti în 2 rate egale. Prima rată se plătește înainte de începerea cursului. Cel târziu pe data de 24 iunie se va face plata primei rate, iar a două rată în săptămâna 3 (18-23.07.2021). Detalii la nr. de tel. 0762672394. Se poate deconta factura doar daca se plătește din cont pentru a asigura returul în caz de retragere de la curs. Se poate deconta factura dor de către PFA sau firmă.
Primesc diplomă?

  • Da, dar vreau să lămuresc un aspect. Această diplomă nu este acreditată și nu va ține locul unei acreditări sau specializări în domeniul logopediei. Pentru a putea face acest lucru te rog să te îndrepți către Facultatea de Psihologie și Științele Educației pentru mai multe informații. Este un program ce ajută la dezvoltarea abilităților și îți oferă instrumente, metode de lucru, în principal experiențe practice. 


Există și ale facilități, reduceri?
  • Da, pentru fiecare cursant recomandat, care finalizează programul de mentorat se face o reducere de 5% din cuantumul pachetului.